Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredagspladder, festplaner och fröjd!!!

 

Takida spelar i Umeå ikväll

Lena är nysminkad å snygg

jag är la som vanligt

 

 

 

MEN FAAAN VAD JAG SKA HA KUL!!!!!!!!!! 




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-02-10 17:11



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ha det nu så underbart kul !
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman