Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Att göra någon annan glad.

Tänk vad lite man kan göra för att få någon annan person glad.
Idag så åkte jag och en kompis och besökte vår arbets kompis.

Hon blev så glad att vi kom till henne.
Ibland kan man kommesera med ord eller med rörelse och kroppsgäster.


Tur att man kan förstå varandra utan att såra någon.


Jag sänder min energi till dig för jag tänker på dig.


Va rädd om varandra och ta hand om varandra.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-22 16:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina tankar..
2012-10-02

  aol
ja min vän så sant som det är sagt,
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP