Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindvacker

 

vind

du kallar

du kallar mig

vind

du kallar

du kallar mig

vindvacker

för att

jag är det

du kallar mig

vindvacker

 som vinden

i din själ

för att

älska

men

älskade

det är dags nu

min vind far nu

far långt bort

som vindar

alltid

gör

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-29 08:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömhet!
2012-10-02

  Sofhia Wirström
fin
varm
berörande
2012-09-29

    ej medlem längre
fin..
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP