Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer

Jag drömmer

allt det där

man inte vågar drömma

när man är

så här

när sommar

blir till höst

drömmar suddas ut

 i fjärran

när allt blir siluetter

mörkt

och faller ner

till jord

allt det gula,oranga,bruna

allt grönt blir färgat

våta
 
som tårar på min kind

det skymmer nu

och allt jag ser är skuggor

lera

bakom träden

men du

det kommer en vår

det vet jag

och då kan jag älska igen

 

ändlöst




 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-10-01 21:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner hoppet!
2012-10-08

  bittemi VIP
Vackert, hoppfullt!
2012-10-08

  sjungman
hoppfullt
2012-10-08

    Ken Cassel
Hallå!

Vart har jag hamnat någonstans?

För det här är inte min fantasi och dröm

Jasså, det är Ninas dröm

Okej!

Då måste jag bara ha kommit fel

Förlåt!

- : )))

Kramar
2012-10-08

  ULJO
Härligt med drömmar och du bjuder ju verkligen här
2012-10-03

    ej medlem längre
bitterljuvt..
2012-10-02

  Lars Hedlin
JA just så..mycket bra! :)
2012-10-02

  Bibbi VIP
"Den som väntar på något gott väntar aldrig förgäves."
2012-10-02

    ej medlem längre
Fin dröm..förmodligen sann med..
2012-10-02

    ej medlem längre
Jo, utan höstar inga vårar.

Vackert.
2012-10-02

    Ken Cassel
(:-:))

Tjusigt...
2012-10-01

    AA VIP
Fin.
2012-10-01

    Birgersdotter VIP
Härlig känsla
2012-10-01

    ej medlem längre
Vackra drömmar.
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP