Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks språk

 


Min kärlek är uppenbar
med saloonsdörrar
höga rop rallarsvingar
och knäckta stolar

Din kräver kodkort
bibliotekets väsande port
rymmer hänsynsfulla viskningar
och prydliga rader

Din gåva kräver kraft att giva

Jag ger mig bara hän..




Fri vers av Ord
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-02-11 14:32



Bookmark and Share


  Jessi
*ler* Det är minsann inte så lätt med såna där tillslutna personer. Kanske kan du smitta av dig lite på henne med dina höga rop? *s*
2006-03-08

  Propella
Hm... Jag förstår dilemmat i den här. Härligt att få läsa den "tvärt om"; att få höra en man säga samma sak som vi kvinnor tror vi är ensamma att brottas med. Ljuvligt.
2006-02-14

  Last Word Spoken
hahahahahahahahaha

De Lojo du är cool!!!!!!

o Christer en läckerbit!!
2006-02-11

  Last Word Spoken
Instämmer med komentaren före mig!!!

Ja!
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord