Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolleri !!

 



Pojken i mig fnittrar

- Trolla såå igen ! (sådär så tröjan far av och bysten guppar)

så vinner du mitt skratt
Jag är din också i natt

- Ni är enkla ni Män..    (*suckleende Fru*)

mina ögon glittrar




Fri vers av Ord
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-02-11 14:46



Bookmark and Share


    n.
hahahaha
så störtskönt och ärligt.
2006-02-18

  Hans w-art Westlund VIP
*skratt* det är det jag säger, om vi män vore födda med bröst så skulle vi bara leka med dem hela dagrna :)
2006-02-15

  Propella
Fnitter-härligt-förtjusande dikt som gör mig alldeles varm. Underbart!
2006-02-14

  prinscess VIP
man ska inte glömma barnjaget i sigdet ger många glädjestunder det
så fortsätt med och va lite pojkaktig ibland
mycket bra skrivet
2006-02-13

  desperado
mysig dikt! Faktum är att vi kvinnor inte är så komplicerade heller, se mina råd från en gammal panelhöna...
2006-02-13

  kärleksbarn
haha,
vad härligt...
och har hon inte rätt, så säg? :D
2006-02-12

  sol
vissa!!!! inte alla..
vissa använder makten
att inte...

men in te duu.. tackålov..
*puss* för det!!!
2006-02-12

  Last Word Spoken
Du lilla sexiga monster!!!!

...vi gör som barn gör med
puttekulor, du visar dina bröst
och jag visar mina...
(mmm du hade fallit för mitt D hjärta,
...enkelt..I know...:)
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord