Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt in?

Jag undrar

undrar varför jag blev så här?

så här

som jag är?

jag undrar 

jag funderar

varför jag inte blev så där

så där som du är?

du vet

självklar

målmedveten

stark

visst

jag har mina stunder

då jag också kan

som du

men nu

känner jag mig mest förvirrad

splittrad

kluven

som om man har tappat det där

det där man hade förr

jag önskar att jag kunde hitta det

igen

under huden

eller långt in

faktiskt så tror jag fortfarande

att det finns

och att man kan hitta det

där

djupt in.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-07 02:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det tror jag med..bra skriven text!
2012-10-08

  Sofhia Wirström
dina rader berör

2012-10-07

    Birgersdotter VIP
berör
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP