Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Att ta ett farväl.

När man möts av ett bud att någon har dött.
Först känns det ovärkligt sen så börjar beararbetar sorgen.

Sorgen kan kan man känna olika.
En del känner en tung förlust en del vill tända ett ljus för personen.

Tur att inte sorgen sitter i kläder.

Att ta ett avsked av den personen är också olika.
En del vill inte gå på en begravning, några har ångest för döden.

Nån vill bara vara hemma och minnas person som den var innan den dog.


Jag tänker tända ett ljus för den personen och minnas .




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-10 07:49



Bookmark and Share


  aol
fint skriftat
2012-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Det va fint skrivet...bättre att minnas allt det goda...
2012-10-10

  Federico Romano
Fick för 2 veckor sen ett sådant bud, i september 3 sammanlagt man rätt så ställd då man inser att livet har bäst före ..
2012-10-10

    ej medlem längre
det gör Du rätt i
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP