Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Härlig stund

Det är så kul att sitta och titta på porr tv efter tolv.
Jag blir upphettsad att sitta och titta på andra som har sex i olika ställningar.

Jag blir blöt av att titta så jag tar mitt finger till min muttan.
Smeker den sakta för jag vill njuta av beröringen och njutningen man får.

Kåtar och kåtare blir jag av att höra dom stöna.
Jag blev så kåt att det gick många gånger för mig.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-11 08:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja så kan det gå..........
2012-10-16

  nalltuss
Javisst ,så rakt och naturligt, och att inte konstra till det.
Tack och lov att vi inte lever på 1800-talet och att vi bor i Sverige












2012-10-12

  LassO
läckert
2012-10-11

  aol
starkt naturligt skrivet hur bilder tänder något så starkt inom en,
2012-10-11

  Lars E Jönsson
Texten flyter, bilden passar in, underbart skrivit
2012-10-11

  Federico Romano
Erotik behövs ibland.. Fantasin blir ett stöd..
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP