Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ballongsång


VET

 

du du               nu  nu

musiken   spelar inom

och du vet vad du gör

varje tår är av lycka

små små pilar

pilar

a

v

k

ä

r

l

e

k

av kärlek

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-19 16:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
DEN ENDA!
2012-10-20

  ResenärGenomLivet VIP
Läckert skrivet med skönt innehåll...
2012-10-19

    ej medlem längre
Underbart och lekfullt.
2012-10-19

  Delilah Juno VIP
Läcker form som ett vinglas! Passar tycker jag det du säger, ett kärleksmöte över glasets rand. Kanske ögonkast till att börja med. Men förstår inte vad ingressens "ballongsång" är ... men det är kanske en ballong och inget vinglas, så synd.
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP