Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaka

 

 

jag tycker om din säng

 

 

den luktar du

 

 

som din kudde

 

 

 

och jag minns vad vi gjorde där

 

 

 

hur du bedövade min hud

 

 

och jag försvann då

 

 

in i världar ingen sett

 

 

men inte nu längre

 

 

tänk om jorden kunde skaka så

 

 

 

tänk om dina händer sökte min hud så

 

 

 

 

som då

 

 

 

 

 

då skulle jag veta

 

 

 

 

hur världen är

 

 

 

 

när den är så där

 

 

 

 

underbar

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-19 22:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Minnen och dofter....
2012-10-20

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Den där kuddoften...känns igen!
2012-10-20

    Ken Cassel
Fint :)
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP