Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos

Kosmos är så vackert i oändligheten?

så fantastiskt djupt vackert

och jag älskar hur det vidgas

skiftande inom mig

hur det expanderar i mitt universum

en metamorfos inuti av ljus heligt

skapar mitt jordliv ett heligt livsrum inom liv

förvandlar mina tankar vackra bortom djup

men jorden bär sin smärta dagligen

och det förändrar mitt psyke

och jag känner rädslan att andas liv i en tidning

djupt

ellerhur?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-21 15:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA presis så.......
2012-11-22

    ej medlem längre
en bra text, som inte endast handlar
om dig utan den vanmakt jag anar vi alla känner...
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP