Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDSOMBERÖR

New York

Frankenstorm

Sandy 

Orkan

Övervämningar

Hemlösa

Döda

Det är ord som berör mig.

Just nu!

Berör det dig kanske?

Just nu?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-30 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mm ord som verkligen berör...
2012-10-31

    Birgersdotter VIP
Jo berör verkligen
2012-10-30

  Celticgirl VIP
alla dessa naturkatastrofer...
man får hoppas på det bästa för alla de som är inblandade.
2012-10-30

    ej medlem längre
mig med Nina


kram o tack för dessa rader ...
2012-10-30

  Federico Romano
Hemlösa berör mig det kan man göra något åt om man vill! Det andra inte!
2012-10-30

  Drömfångare
Intressant sätt att se på enstaka ord, utspridda över en helhet. Något litet kan vara stort ändå, liksom.
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP