Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Earth is crying ( Haiku)

Earth is crying.

Can you see her fatal signs?

Slowly she's dying.

 

Earth what have we done?

Earth what have we done to you?

Signs are everywhere.

 

Earth is dying.

Can you see her dying.

Can you feel her cries?

 

Earth is hurting.

We are killing her slowly.

Earth, sky, wind, water. Why?

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-02 10:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
nej, så sakta gör vi inte det:(

bra diktat!
2012-11-03

  ResenärGenomLivet VIP
Med alla naturkatastrofer som händer känns det som om jorden gör uppror...verkligen tänkvärda ord...
2012-11-02

    ej medlem längre
no one else to blame than ourselves.. its a shame..
2012-11-02

    ej medlem längre
somebody is making war.
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP