Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moonlight ( Haiku)

Monlight in the night.
Awaken my soul within.
Carry me home now. 

Moon shine, shine so in the night. 
Glow in the white snow.
Glitter and sparkle. 

Monlight in the night.
Awaken my spirit now.
Come, carry me home. 
 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-05 21:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skrivet!
2012-11-06

    ej medlem längre
så fint..
2012-11-05

  Maj-Lis VIP
Vackert
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP