Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundra dagar?

Jag vet

du vill röra mig nu

men du kan inte

dina händer är bundna

som mina

fast bakom

hundra dagar av stress

hundra dagar av hat

hundra dagar av likgiltighet

hundra dagar av ilska

hundra dagar av kyla

hundra dagar av hånfullhet

hundra dagar av ensamhet

hundra dagar utan närhet

hundra dagar av tomhet 

hundra dagar av kommunikationssvårighet

och du jag känner lika

lika som du

mina händer fastnade där 

bakom

bakom den muren

muren av tusen dagar och nätter

så älskade jag vet

jag är inte längre?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-05 22:01



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Stark text det här!
2012-11-06

  Anya VIP
Om hur allt kan äta upp ett förhållande. Gäller att ha strategier en sådan gång. Starkt skrivet.
2012-11-06

  Lars Hedlin
Känsla och frustration..mycket bra skaldat!
2012-11-06

    ej medlem längre
Jättestarkt..kram
2012-11-06

    ej medlem längre
Mycket bra och starkt
2012-11-06

    ej medlem längre
Vilken styrka det bor här.
2012-11-05

  ULJO
En stark och berörande text du bjuder
2012-11-05

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt och berörande!
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP