Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spanarens ABC

 

 

Att

be

citronerna

dansa

en

flygande

glittrande

hjärtlig

isande

jumbodans

kan

liva upp

mystiken?

när

orden

promenerar

qvintett

runt, runt

som

tindrande

underverk

vad

yrar om

zzzzz sover

år efter år?

är det

ödet?

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-06 23:43



Bookmark and Share


  Nina.K
Underbart!!!!!
2012-11-08

  Sofhia Wirström
:) härliga rader
2012-11-07

    Birgersdotter VIP
kul
2012-11-07

    ej medlem längre
bravo!
2012-11-07

  Anya VIP
Kul lek!
2012-11-07

  Angel of love
Snyggt :)
2012-11-07

    ej medlem längre
Nice :) !!! Fyndigt
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP