Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

 

Du kysser mitt huvud,

 

men jag vill det inte.

 

Dina händer tar på min hud

 

men jag älskar inte längre.

 

Allt fastnade på en bild.

 

Du såg,

 

du sa,

 

du tycker inte om mig längre.

 

Jag blev tyst,

 

för jag visste ,

 

hur rätt du hade.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-06 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt igenkännande

Bra formulerat.
2012-11-06

    ej medlem längre
berörande..
2012-11-06

    Ken Cassel
Vad du är snäll idag då, Nina

hihi

Vaknat på fel sida kanske

Nä, jag skojar bara lite med dig

Bra

(-:))
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP