Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Jag saknar dig 

 

 

Jag saknar, det där du var,

du vet,

när du var,

så där underbar.

 

Jag saknar, lyckan i dina ögon,

du vet,

när du log ,

och mitt hjärta slog.

 

Den där, som värmde mitt hjärta.

 

Jag saknar dig.

 

 

Jag saknar, allt du ville göra,

du vet,

när du ville göra, 

allt man vill göra,

när man är, så där kär,

och allting, bara bubblar,

inuti.

 

Jag minns det nu

och allt jag fick höra,

men jag saknar dig,

mindre, för var dag.

Men just idag,

saknar jag.

 

Ja.

Jag saknar dig, idag

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-06 20:18



Bookmark and Share


  ULJO
Bedårande vackert
2012-11-09

    ej medlem längre
Du skriver så det känns.
2012-11-06

    ej medlem längre
Känns som en förvandling..!?
2012-11-06

  Celticgirl VIP
Denna kändes verkligen.. Du lyckades förmedla bra...
2012-11-06

    ej medlem längre
Ohh känner igen mig .. Såå vackert!
2012-11-06

    ej medlem längre
Fast det händer att en medvetenhet slår rot och en insikt i att kanske mognat in i det man tidigare inte förstod.

En fin skrift.
2012-11-06

    //Nikita
Tänk på allt det negativa, så försvinner det snabbt mon tro!
Vi har en tendens att bara påminna oss själva om det bra.
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP