Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar?

Änglar vill gå

dit ingen går

dansar                 med dem

som ingen dansar med

änglar är de

som        känner

 

på djupet

som inte sårar

som berör        djupt

änglar är de

som lever

som orkar

ännu en dag

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-08 18:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert beskrivet...
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
Ja just så...ännu en dag
2012-11-08

  Sofhia Wirström
så vacker
kärleksfull
ömheten lyser
från änglarna

2012-11-08

    ej medlem längre
Vacker är din ängel.
2012-11-08

    ej medlem längre
tres bien!!
2012-11-08

    ej medlem längre
så otroligt fint :)
2012-11-08

    ej medlem längre
Vackert Nina
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP