Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla sagor?

En mjuk klapp på min kind,

en underbar kyss,

var allt jag fick,

allt, 

när dina ögon viskade ömt,

 hej då

och jorden grät tårar, i mina skor,

och vinden kvävde, sakta mina ord

och mina ögon var för blinda,

kunde längre inte se,

din hand ville inte släppa, 

men vad kunde den göra?

för alla sagor har ett slut?

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-08 18:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mjukt och vått...;)
2012-11-09

  Sofhia Wirström
vackra rader som berör
vemodigheten finns där
längtan efter mer
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
vemodigvackert
2012-11-08

    ej medlem längre
berör..
2012-11-08

    ej medlem längre
ur vemodet lyser det vackra i denna dikt
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP