Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Sfinx?

Sfinx

egyptens

pyramider

svävar dynamiskt

ökensolars horisonter

perfektionen som byggde 

magiska stenar, byggda utav ljud

vibrerar magiskt, i rymdens oceaner

väcker oss, som gudar av guld, vaknar dröm

evigheten är bland guld och faraoner, liv efter liv

vi strävar, det vi inte kan se, vi dansar i öknen av solvindar?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-08 18:52



Bookmark and Share


    jamming223
Spännande egyptisk dikt. :) Bokmärks :) Gillar att orden dessutom bygger en pyramid. Väl genomtänkt :)
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
Allt du skriver blir magi-särskilt med musiken
2012-11-08

    ej medlem längre
så fin!! ^^^^^^
2012-11-08

  Sofhia Wirström
fina rader
magiska
varma

2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP