Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundrar?

Se, mina stumma händer fattar inte,

mina blinda läppar, hör inte heller?

mina öron viskar likiltigt?

mina tysta ögon, viskar ett djup,

kanske norrut ?

under himmelen,

där Norrsken förundrar?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-14 19:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja lyssna till det ordlösa
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP