Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland vill jag bara gråta,

som kosmonauter gör,

när de ser jorden från ovan

i rymden,

men jag orkar inte ens det,

men jag orkar inte  ens det?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-08 19:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tunghet
2012-11-09

  Bibbi VIP
Är i samma båt.
2012-11-09

  Sofhia Wirström
ger en styrkekram
2012-11-08

  Rise Little One
undrar vad är det som händer?
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP