Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutna?

Så du ser det nu,

en ängel med brutna vingar,

kan inte sväva mer,

mina kroppsdelar känns tunga av alla svek,

inuti, inuti?

bedövade av sorg,

stumma av smärta,

för jag vill inte lyfta en arm,

för jag vill inte ta ett steg,

För livet är hårt!

och jag är inte gjord 

för att leva så...

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-08 19:09



Bookmark and Share


  ULJO
Många applåder för denna
2012-11-09

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2012-11-09

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-11-09

  Sofhia Wirström
dina vingar måste lagas
ta nya vingtag
lätta såsom de en gång gjorde
sorgsenheten lyser i dessa fina rader
2012-11-08

    ej medlem längre
flyg..
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
Sorgliga toner
2012-11-08

    ej medlem längre
Laga dina vingar och flyg....
2012-11-08

    ej medlem längre
Nej..hoppas inte vi är gjorda för det..kram
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP