Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just idag

Just idag orkar jag inte andas,

just nu orkar jag inte det,

just nu känns hjärtat 

ja, jag vet precis var det är,

det är där!

kan du se det?

hur det slår ?

hårt?

Det är som en sång

ingen vill sjunga

falska toner i en melodi

och visst fattar jag

hur det känns då?

men jag är inte gjord av sten

men visst önskar jag

att jag vore det.

Just idag orkar jag inte andas,

just nu orkar jag inte det,

just nu känns hjärtat 

ja, jag vet precis var det är

det är där!

kan du se det?

hur det slår ?

hårt?

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-08 19:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KRAMAR OCH VÄRME TILL JUST DIG! :)
2012-11-09

  Bibbi VIP
Känslan känns igen.
2012-11-09

  Sofhia Wirström
rader som berör
som andas sorgsenhet
styrkekram till dig jag sänder
du fina
2012-11-08

  Rise Little One
vissa dagar är lite annorlunda än de andra...
2012-11-08

    ej medlem längre
griper om..
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
Berör vännen
2012-11-08

    ej medlem längre
Var rädd om ditt hjärta.
2012-11-08

    Ken Cassel
((-.-)
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP