Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar

Dina speglar 

lockar mig

inte längre

för det känns som om jag

drunknar inuti

jag vet

livet blev inte det

?

speglar kan vara tomma

bara tomma

som jag idag

du och jag?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-14 19:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2012-11-16

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-11-15

    Birgersdotter VIP
Vi speglar oss alla i varandra.Bra
2012-11-14

  Celticgirl VIP
speglar är förunderliga...
Fast i skräckfilm är de bara obehagliga..:)
2012-11-14

  Osvalds_Dotter VIP
Speglandet av sig själv,, på ngt sätt,,
att se sig själv genom andra,,
speglingen i texten - BRA
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP