Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte så farligt!

Det är inte så farligt

som det låter

det går bra ändå

på ytan?

men ibland vill man ligga sex fot under

eller kanske  sväva långt ovanför

i rymden

det man inte ser

men du det är inte så farligt

du har ju klarat det hittills

ja jag vet

och du är älskad?

? ? ?

 

 

 

 

eller ja visst är jag kanske  det?

men jag behöver kanske mer?

jag behöver kanske känna mer?

hur då menar du?

ja, så där som änglar känner! du vet?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-14 19:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2012-11-16

    ej medlem längre
Hoppas du får känna det sen framöver..tror du är värd det !!!
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP