Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STYRKA

STYRKA

STYRKA

KÄNNER DIG NU

LJUS 

GLÄDJE

ÄNGLAR DANSAR

VISKAR HIMLAR LJUVA

TALAR I GÅTOR

DRÖMMAR

DRÖM 

DRÖMMAR ÄR SANNA

ÄR 

SANNA

DU ÄR KÄRLEK

KÄRLEK

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-08 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
preecis vad som behövdes nyss.
2012-11-09

  Lars Hedlin
I livet är du ljuset och kärleken v
2012-11-09

    Ken Cassel
OCH KÄRLEK ÄR DU

SÅ ÄNGLALIK OCH LJUV

FÖR VAD DU ÄN SKRIVER OM SÅ TAR DET SKRUV...
2012-11-08

  Sofhia Wirström
raderna andas frihet
andas styrka

2012-11-08

    ej medlem längre
Åh, jag känner hur din stryka växer och sprider sig!
2012-11-08

    ej medlem längre
fin...
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
Ja så härligt va
2012-11-08

    ej medlem längre
Vi är kärlek om vi väljer att vara det...!?
Jättefint !!!
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP