Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor..

Mina sagor slutar alltid så,

inte så,

som sagor brukar sluta,

mera sorgliga

du vet

det värsta är

att det är sanna sagor

inte bara på låtsas 

utan verklighet?

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-14 19:00



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Livet går upp och ner just för att det är just-livet
2012-11-14

  Osvalds_Dotter VIP
Livet är inte alltid en saga,,
gillar alla sorts sagor :)
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP