Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskära?

Månskära bryter förevigat ljus, 

skär mina stjärndrömmar in,

skär stjärnnattens himmel itu,

reflekterar in,

stjärnljus,

bryter itu,

det som är heligt.

Et tu Brute?

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-09 22:28



Bookmark and Share


  Tarantaran
Vilken vacker dikt!!
Du slutar med Caesars sista
ord..vissa säger att han sade
i stället på grekiska : Kaì sý
téknon...Du också min son..
på latin Et tu quoque, mi
fili..
..Shakespeare tyckte
om dessa ord också :)
starkt svidande ton i dem
kvar..
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP