Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens dörr.

 


Jag viskar 

till dig nu



du öppnar

det slutna

 

viskar änglar

i mitt öra

 

du ger

utan att jag ber

 

stjärnljusa ögon

i mina stjärnmörka

 

rymd i ditt hjärta

mjukaste tankar

 

kärlek i ord

eld möter eld

 

brinner förevigt

djupt inuti 

 

min finaste

vän

 

du vidgar

kärlekens dörr

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-11-10 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var en öm och vacker dikt.
2012-11-13

  Sonja Sidorow Lapington
ömt i sinnlighet
2012-11-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så fina och upplyftande!
2012-11-12

  Maj-Lis VIP
Vackert
2012-11-12

  Lena Själsöga Keijser
oändligvackert
2012-11-11

  Linda CH VIP
Vackert, kärleksfull hyllning!
2012-11-11

    ej medlem längre
Vackert..
2012-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
"Du ger utan att jag ber"...det är vackert...
2012-11-10

  ULJO
KÄRLEK
2012-11-10

    ej medlem längre
Härligt !!!
2012-11-10

  Anya VIP
En kärleksförklaring om någon.
2012-11-10

    Birgersdotter VIP
Härligt
2012-11-10

  bittemi VIP
Vackra kärleksord
2012-11-10

    ej medlem längre
fin..
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP