Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksfull dag.

 

Det är en kärleksfull dag,

utan kosmonauter?

När stjärnorna blinkar bakom molnen.

Jag ser dem inte, men jag vet det ändå.

Att de finns där? 

De liksom nynnar, så där tröstande,

till mitt trasiga hjärta.

 






Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-10 10:41



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Man behöver tröst
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP