Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På fars dag 2012


Pappa

Pappa

min pappa

jag älskar dig

för att du är du

så snäll generös

omtänksam på djupet

du hjälper och ger

av full kraft

som den bästa pappan man kan ha

visst har vi dispyter ibland

vi tycker olika

men jag älskar dig ändå

för du är den bästa pappan

man kan få




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-11 16:50



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Å vad fint du skriver om din pappa! Även om man har olika åsikter kan man älska varandra.
2012-11-13

  Bibbi VIP
Fin hyllning.
2012-11-12

  Lars Hedlin
VAckert och kärleksfullt!
2012-11-12

  ULJO
Fin hyllning
2012-11-11

  Michaela Dutius
Som tidigare talare säger jag - denna dikt måste din pappa få läsa...det är en underbar och poetisk kärleksförklaring.
2012-11-11

    ej medlem längre
så underbart varmt o vackert
2012-11-11

  M M Mannheim VIP
Din pappa måste bara stolt över dig.
2012-11-11

    ej medlem längre
Underbart varma ord till pappa.
2012-11-11

  Maj-Lis VIP
Vasrmt ich vackert
2012-11-11

  Änglaögon
Fin hyllning till sin pappa.
2012-11-11

    Birgersdotter VIP
Känner kärleken mellan raderna .Fint
2012-11-11

    ej medlem längre
ömma, fina rader..
2012-11-11

    ej medlem längre
Fin dikt
min far är i graven, med så mycket outrett oss emellan
så fortsätt älska
2012-11-11

  Angel of love
<3
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP