Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angels from above ( Haiku, senryo )

Angels from above,

dancing in the starlit night

I know you are near.

 

I can hear Angels,

yes, I can hear their voices,

whisper in silence.

 

I can feel angels,

their softest touch on my skin,

When they hold my heart.

 

I can feel their love.

Deep down in my warmest heart.

I know I am love.




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-10 17:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackart!
2012-11-12

  Tarantaran
Fint!!
Stort att veta att man
är kärlek :) och lysa!
2012-11-10

    Birgersdotter VIP
Så vacker--skulle vara underbar med lite gnistrande stjärnmusik
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP