Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sky

Sky fall ,

fall sky,

fall winter,

snow fall,

the leaves are resting today,

the earth is sleeping,

in silence they fall,

white angels come in thousands,

winter is here.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-11 15:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint
2012-11-12

  ULJO
Väl tänkt
2012-11-11

  Elwania
ja jorden sover nu iaf här i norr, jag gillar den lugnet i dina rader
2012-11-11

  bittemi VIP
Vackert kommer vintern i dina rader
2012-11-11

    ej medlem längre
catch them all! like this...
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP