Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska så

Att älska så 

att himlen faller ner

och man inte vet var den börjar eller slutar.

 

Att älska så

att natten sluter mina ögon i kyssar

och viskar änglar i mina drömmar.

 

Att älska så mycket

att ögon blir ett stjärndjup

och hjärtat en rymd.

 

Att älska så

är så magiskt

att underbar är det som flödar i ord.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-11 20:40



Bookmark and Share


  Larra
Indied a very fine poem
2012-11-12

  Lars Hedlin
Underbara ord
2012-11-12

  M M Mannheim VIP
....och underbart är det att få lyckönska dig till din kärlek och din dikt.
2012-11-12

    ej medlem längre
Älskar dina ord.
2012-11-11

    Birgersdotter VIP
ljuvligt vackert
2012-11-11

    ej medlem längre
fint..
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP