Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar om du?

Jag undrar?

Jag undrar om du förstår?

Förstår du mina tankar?

Ja, jag undrar om du verkligen förstår?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-11 21:04



Bookmark and Share


  Larra
Tell me why!
2012-11-12

  Lars Hedlin
En bra undran..kanske fråga och konfrontera...
2012-11-12

    ej medlem längre
Tycker om (min upplevelse)
att frågorna här är både öppna o slutna i samma stund.
Slutna för att dom behöver svar,
öppna för att dom kanske alldrig når fram, in o kan förtjäna svaret som frågorna egentligen innehåller...
Applåd..
2012-11-12

    Birgersdotter VIP
Verkar så kram
2012-11-11

    ej medlem längre
Kanske :) !?
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP