Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer

Jag drömmer en dröm

den är så vacker

jag drömmer 

att mitt liv är sånger

jag drömmer

om sånger

om du och jag

att vi älskar musiken

och älskas av den

jag drömmer en dröm

så underbar

jag drömmer en dröm

att livet är helt underbart

och sånger är mitt liv

musiken den vackraste 

jag drömmer en dröm

att världen får höra

din och min stämma

sjunga de vackraste sångerna

de vackraste sångerna i världen

för musik är kärlek

kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-14 18:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härliga ord
2012-11-16

  Bibbi VIP
Instämmer.
2012-11-15

  ULJO
Härlig dröm
2012-11-14

    ej medlem längre
Vacker önskan !!!
2012-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga drömmar...
2012-11-14

  Osvalds_Dotter VIP
Ljuva toner ... sången till livet =)
2012-11-14

    ej medlem längre
fint.. klanger
2012-11-14

    ej medlem längre
harpa och flöjt, är de instrument som passligt ljuder i er sång
2012-11-14

    ej medlem längre
Vacker är din sång.
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP