Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så?

Jag gillar

gillar det där sorgliga

lite hårda

numera

när det låter lite 

melankoliskt

gärna på svenska

med gitarrer och trummor och så

jag gillar det faktiskt

nuförtiden

men inte så mycket, då?

fast gärna om känslor och så

kanske lite som poesi

jag undrar om det är åldern och så?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-11 21:44



Bookmark and Share


  Larra
All things come to a end!
2012-11-12

  Lars Hedlin
JA man får sådana perioder i livet...
2012-11-12

    ej medlem längre
Så medryckande du skriver..och så bra!
2012-11-11

    ej medlem längre
Nja. Jag tycker att gitarrer och så är en mycket överlägsen uttrycksform.. Men man får inte glömma att det kan ligga tusentals timmar bakom att nå dit.
2012-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Kanske, kanske inte...man ändrar sej nog med tiden...
2012-11-11

    Birgersdotter VIP
Jo så är det--för mig
2012-11-11

  Federico Romano
Utan tvekan är det åldern.. ;-)
2012-11-11

  ULJO
Melankolin kommer med åren, så är det nog.
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP