Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundar?

 

Jag rundar dina tankar, med mina.

Vinklar dem bakom varje hörn.

Och inser, du inspirerar.

Mig?

Det blåser och stormar, men vi håller fast.

Kanske inte det bästa?

Men vad gör man, när stormar drar förbi?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-11 22:04



Bookmark and Share


  Larra
very goood
2012-11-12

  Anya VIP
Fint om tankarnas framfart.
2012-11-12

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2012-11-12

    Birgersdotter VIP
Roliga ordvändningar
2012-11-11

    ej medlem längre
Finurliga ord. Så bra!
2012-11-11

    ej medlem längre
Djupt och mycket fint :)
2012-11-11

    ej medlem längre
Det är bra! Antingen värjer man sig men just när luften tar slut så fäktar man ett tag.. Sedan förstod man att älska att de förgjorde sig själv. Då förankras man ändå i hur bra det ändå gick :-)
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP