Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen.

Ingen ser

Ingen hör

Ingen

Ingen 

Ingen?

 

Vem är den där ingen?

Varför ser ingen?

Varför hör ingen?

Varför vill ingen se?

 

Ingen vill se eller höra?

Ingen vill göra?

Något?

 

Varför?

Om någon ser, men inget gör?

Varför gör ingen det?

Varför?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-13 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berättigad fråga.
2012-11-15

  Lars Hedlin
JA igenkännande..insikter...
2012-11-14

  Hanna Mari Wallin
instämmer i dina ord..allt för få gör ngt, trots att det ser
du tar upp ngt, viktigt här...medmänskligheten

Tycker om...
2012-11-13

  Anya VIP
Känner igen mig i diktarjagets frustration. Så kan det verkligen kännas, men förhoppningsvis är det övergående och man inser att alla inte är zombies.
2012-11-13

    Birgersdotter VIP
Det finns alltid någon som vill se kram
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP