Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dina ....

Jag älskar.

Jag älskar dina.

Jag älskar dina mysiga.

Jag älskar dina mysiga änglar.

De kommer med kärlek.

De kommer med ljus.

Ljus och kärlek, som stannar kvar i mitt hjärta, när de går.

Jag älskar.

Jag älskar dina.

Jag älskar dina mysiga.

Jag älskar dina mysiga änglar.

De kommer med kärlek.

De kommer med ljus.

Ljus och kärlek,

som stannar kvar i mitt hjärta.

När de gått.

Finns du kvar.

Här.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-13 11:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Kärsamt
2012-11-14

  Lars Hedlin
;) underbar läsning....
2012-11-14

    Ken Cassel
-.+))
2012-11-13

  Angel of love
Så vackra rader!
2012-11-13

    Birgersdotter VIP
Jag älskar dina mysiga varma dikter
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP