Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Vet du vem, jag är?

Vet du vem, du ser

framför?

Framför dig där du står?

Jag ser i en spegel

den jag är,

men jag är inte alltid,

densamma

och jag förändras.

 

Jag är inte den,

du känner.

Jag är den, du inte känner.

Jag är den som liknar, den du är.

Men du vet inget, om den jag är.

Jag väljer inte alltid, vem jag är?

Men det jag vet, är att jag älskar.

Ja, det är jag, den jag är.

Jag är den som älskar, dig.

 

 

Jag väljer hur jag vill tänka,

men inte alltid hur jag tänker,

men jag försöker att ,

jag försöker att, likna mig.

Den jag verkar vara,

när jag är, den jag är.

 

Jag är inte den,

du känner.

Jag är, den du inte känner.

Jag är den som liknar, den du är.

Men du vet inget, om den jag är.

Jag väljer inte alltid, vem jag är.

Men det jag vet, är att jag älskar.

Ja, det är jag, den jag är.

Jag är den som älskar, dig.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-11-13 22:15



Bookmark and Share


  Söderman
Fin skildring av det
undflyende jaget...
Ett livslångt sökande efter vem
man egentligen är faller på
människans lott.
En omöjlig uppgift?


2012-11-20

  Lars Hedlin
Varje dag vi i förändring är vi är inte imorgon den vi var idag..kram
2012-11-14

    ADI Nehlin
fin..ger att tänka på
2012-11-14

    Birgersdotter VIP
Tänkvärda ord
2012-11-14

    ej medlem längre
kul med manga bra innehallsrika rader
2012-11-14

    ej medlem längre
Djup och lite mystik igen :) !!! kram
2012-11-13

  Celticgirl VIP
Tål att tänkas på och läsas om.. Mycket bra...
2012-11-13

    ej medlem längre
Jättefin. bra ord på hur det är!
2012-11-13

    ej medlem längre
den är bra!..
2012-11-13

  Hanna Mari Wallin
underbart skrivet...
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP