Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks vingar


Kärleks Vingar rör sig vackrast
i frihets luftrum
att släppa mjukt till flykt mot himmel
är skönare än ägande i krampande händer
om så blott hoppet är det
som alena återvänder




Fri vers av Ord
Läst 677 gånger
Publicerad 2006-02-14 17:55



Bookmark and Share


  carmie
Det här låter som något dåligt men det tycker inte jag alls attd et är och ta det inte som något dåligt:
Man tappar bort sig och hittar tiillbaka när man läser ut av dig
Hoppas du förstår hur jag menar.
Du är bra!
2006-02-22

  Propella
Ljuvligt som alltid. Du vet verkligen hur du ska använda dig av orden för att få fram det du menar.
2006-02-16

  Last Word Spoken
"låt dina vackra vingar få bära dig"

väldigt vackert!!
2006-02-14

  prinscess VIP
jättevacker
helt underbar
kan inte säga vad
det är jag tycker om med den
suverän är den
2006-02-14

    steffe struts
mycket vacker och sann!

kärleken är vackrast i frihet.
men det är ofta smärtsamt
att släppa den i total frihet.

stefan
2006-02-14

  sol
*tack älskling*
precis så ska det vara

"släpp det fritt
kommer det inte tillbaka
var det aldrig meningen
att du skulle ha det"

men själssmärta gör så ont!!!
vansinnigt, äckligt ont..

låt flyga
låt frihet
tillåt liv

du säger tillit
i få valda ord
tack!
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord