Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Killar mig?

Om du killar mig på foten

så ska jag skrika

om du gör det lovar jag dig

att jag skrattar högt

från djupet av mitt hjärta

och det är så barnsligt skönt 

att få skratta så...

 

du vet ?

som hasselmössen fnissar

när de knaprar i väggarna 

och ingen kan hitta dem?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-14 19:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt kill i själen också! :)
2012-11-16

    ej medlem längre
Killikill då :) !!!
2012-11-14

    Birgersdotter VIP
Hi hi ..gulligt
2012-11-14

  Maj-Lis VIP
BRA
2012-11-14

  Osvalds_Dotter VIP
zonterapi känns nog mer som sorkar ,, eller
elefanter som kittlar under fötterna ;)
skämt å sido.


ATT s k r a t t a är så fantastiskt H Ä R L I G T!
2012-11-14

    ej medlem längre
mice and thoughts..
2012-11-14

    ej medlem längre
Oh, jag kan se hasselmössen sitta där i väggarna och fnissa...
Bra!
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP