Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv II

Liv

som du

du är

liv

när jag lever

med dig

blir livet mer

mer underbart

när jag lever

med dig

blir livet

mer vackert

det vackraste

det underbaraste

jag vet

när jag lever

med dig

blir jag

mer

mer som du

mer levande

full av

liv

jag är

som du är

du är

liv

 



Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-15 17:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
UNDERBART :)
2012-11-16

    Birgersdotter VIP
Omfamnande av livet-fin
2012-11-15

    ej medlem längre
fin...
2012-11-15

    ej medlem längre
En vacker text.
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP