Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vita vingar flyger i natten, sluter sig ömt omkring mig... jag älskar


Håll mig

 

Håll mig

håll mig där

känslor göms

under

väcker längtan

viskar

Håll mig

håll mig ömt

i dina händer

famna natten 

stjärnorna

och himlavalvet

gör det för att du älskar

hett och passionerat

gör det mjukt ömt

när änglar ler i himmelen

min kropp är din

mina mjuka läppar

stillar din hunger ömt

guld faller 

stjärnljus från himmelen

in i våra hjärtan

känn 

kärleken kommer

Håll mig

håll mig ömt

i dina händer

famna natten 

stjärnorna

och himlavalvet

gör det för att du älskar

 







Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-15 17:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
kram och "APPLÅD"
2012-11-16

    ej medlem längre
vackert, poetiskt svarvar du och väver...
2012-11-16

    Ken Cassel
hihihi..

(:
2012-11-16

  ULJO
Bara så vackert som du kan
2012-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och vacker önskan...
2012-11-15

  Angel of love
Mmm, vackert och erotiskt!
2012-11-15

    Birgersdotter VIP
Famna natten-mjukt och vackert
2012-11-15

    ej medlem längre
spektakulär!
2012-11-15

    ej medlem längre
Underbart.
2012-11-15

    ej medlem längre
Sensuell !!!
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP