Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen

Full av det och en längtan som känns.

Njuter dagarnas efterskott.

Livet underbart då , fyllt av du.

Fotografier inom ögonblick, kan väcka allt det,

hur galna vi var.

Just då, när du öppnade världen vacker.

Och jag kände det, lika galen, som du.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-16 17:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skrivet!
2012-11-18

    ej medlem längre
Härlig flyt i texten tycker jag !!!
2012-11-16

  Maj-Lis VIP
Visst kan man vara lite galen
2012-11-16

    ej medlem längre
Galet fint!
2012-11-16

  LenaJohansson VIP
fint när man ser tillbaks o minns
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP