Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

 
Hur förklarar man det i ord?
Det andra gör mot?
Det ingen ser utanpå?
Hur förklarar man, vad man känner?
När man inte vet?
 

Det som knakar i väggar och skriker i tapeter.

Det som vill vara,

i kärlek?

 
Metakognition är något jag borde lära mig?



Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-16 18:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En fin text som får en att tänka
2012-11-18

  Bibbi VIP
Tankarna känns igen hos mig själv.
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP